Photobooth huren voor jouw bruiloft?

We begrijpen hoe belangrijk het is om de essentie van jullie speciale dag te vangen, zodat jullie liefde en lach vastgelegd worden. Onze photobooth biedt niet alleen entertainment en plezier voor jullie en jullie gasten, maar creëert ook tastbare herinneringen om te bewaren. 

Bezorgd en opgehaald

We bezorgen de photobooth op de locatie van de bruiloft, installeren hem en halen hem na afloop op.

Onbeperkt printen

Onbeperkt foto's printen. We leveren genoeg papier voor de duur van de bruiloft.

Gratis ontwerp fotostrip

De fotostrip voor jouw bruiloft wordt ontworpen door een grafisch vormgever

Plant 20 bomen

Voor de photobooth op jouw bruiloft planten we 20 bomen. Klik hier voor meer informatie

Hoge kwaliteit foto's

We maken gebruik van spiegelreflexcamera's voor de hoogste kwaliteit foto's.

Datum controleren

Klaar om de magische momenten van je bruiloft voor altijd vast te leggen? Verzeker jezelf van een plekje en check nu je trouwdatum. Onze kalender raakt snel vol, dus twijfel niet te lang over het vastleggen van jouw speciale dag.

Is er geen datum meer beschikbaar? Stuur dan een mailtje naar info@flitsmoment.nl en dan kijken we samen wat er nog mogelijk is.

Super mooie photobooth en goede service! Het contact met Jesse was heel prettig. Hij dacht goed mee over de mogelijkheden. Op de dag van het feest had hij de photobooth snel opgezet en we konden er gelijk mee aan de slag.
Shanna ten Dam
Bruiloft
Stefan KopStefan Kop
11:50 04 Mar 24
Korte lijntjes, helder gecommuniceerd, goed meegedacht. Top geregeld!
Morris van der PoelMorris van der Poel
13:28 01 Mar 24
Voor ons bedrijfsfeest hebben wij een photobooth gehuurd bij dephotobooth.nl. Wij waren zeer tevreden met hoe gebruiksvriendelijk de photobooth was. Daarbij waren de directe prints een leuk aandenken voor ons personeel aan de geweldige avond. Bedankt Jesse!
elma termaatelma termaat
08:51 12 Feb 24
Wij hebben de booth gehuurd voor een verjaardagsfeestje voor iemand die 60 werd. Booth werd gebracht en gehaald, echt fijn. Hele leuke foto's gemaakt, volop printmogelijkheden! Zeer zeker aan te raden
Mandy CrooijMandy Crooij
10:55 01 Feb 24
De photobooth gebruikt voor ons bedrijfsfeest met geslaagd resultaat. Fijne club om mee te werken en ook heel leuk dat we alle foto's digitaal hebben gekregen. Al met al een zeer positieve ervaring.
Denise BurggraafDenise Burggraaf
10:26 19 Jan 24
Top en goede assistentie!
Geert van LieshoutGeert van Lieshout
11:02 04 May 23
Leuk feestje gehad en de photobooth werd veelvuldig gebruikt! Hierdoor was de rol papier tegen het einde van de avond op. Met een belletje had Jesse uitgelegd hoe we die konden vervangen (dit was 'ie even vergeten te vertellen bij de levering). Hierdoor hadden we een kwartiertje geen gebruik kunnen maken van de photobooth maar Jesse bood direct aan dit te compenseren op de factuur. Wat een service!
Shan TDShan TD
11:44 01 May 23
Super mooie photobooth en goede service! Het contact met Jesse was heel prettig. Hij dacht goed mee over de mogelijkheden. Op de dag van het feest had hij de photobooth snel opgezet en we konden er gelijk mee aan de slag. De props maakten het helemaal af.
js_loader

Plant 20 bomen

In samenwerking met Eden Projects planten we 20 bomen voor elke verhuurde photobooth. Dus ook die op jouw bruiloft. Zodra deze 20 bomen volwassen zijn zullen ze samen +/- 400kg C02 per jaar opnemen.

 

Icoon photobooth bomen planten

50,- korting

+ 1 uur extra foto's printen

Gebruik de code:
LENTE50