Photobooth huren voor jouw bedrijfsfeest?

We zien hoe belangrijk het is om samen leuke tijden te hebben en die te onthouden. Of het nou gaat om een toast van iemand uit het team of samen de hele avond dansen; deze momenten maken je team sterker en moeten bewaard blijven.

Bezorgd en opgehaald

We bezorgen de photobooth op het bedrijfsfeest, installeren hem en halen hem na afloop op.

Onbeperkt printen

Onbeperkt foto's printen. We leveren genoeg papier voor de duur van het bedrijfsfeest.

Gratis ontwerp fotostrip

De fotostrip voor jouw bedrijfsfeest wordt ontworpen door een grafisch vormgever

Plant 20 bomen

Voor de photobooth op jouw bedrijfsfeest planten we 20 bomen. Klik hier voor meer informatie

Hoge kwaliteit foto's

We maken gebruik van spiegelreflexcamera's voor de hoogste kwaliteit foto's.

Datum controleren

Ben je klaar om momenten op jouw bedrijfsfeest vast te leggen? Controleer dan snel je datum. Let op, onze agenda vult zich snel dus wacht niet te lang met jouw boeking.

Is er geen datum meer beschikbaar? Stuur dan een mailtje naar info@flitsmoment.nl en dan kijken we samen wat er nog mogelijk is.

Voor ons bedrijfsfeest hebben wij een photobooth gehuurd bij dephotobooth.nl. Wij waren zeer tevreden met hoe gebruiksvriendelijk de photobooth was. Daarbij waren de directe prints een leuk aandenken voor ons personeel aan de geweldige avond. Bedankt Jesse!
Morris van der Poel
Bedrijfsfeest
Stefan KopStefan Kop
11:50 04 Mar 24
Korte lijntjes, helder gecommuniceerd, goed meegedacht. Top geregeld!
Morris van der PoelMorris van der Poel
13:28 01 Mar 24
Voor ons bedrijfsfeest hebben wij een photobooth gehuurd bij dephotobooth.nl. Wij waren zeer tevreden met hoe gebruiksvriendelijk de photobooth was. Daarbij waren de directe prints een leuk aandenken voor ons personeel aan de geweldige avond. Bedankt Jesse!
elma termaatelma termaat
08:51 12 Feb 24
Wij hebben de booth gehuurd voor een verjaardagsfeestje voor iemand die 60 werd. Booth werd gebracht en gehaald, echt fijn. Hele leuke foto's gemaakt, volop printmogelijkheden! Zeer zeker aan te raden
Mandy CrooijMandy Crooij
10:55 01 Feb 24
De photobooth gebruikt voor ons bedrijfsfeest met geslaagd resultaat. Fijne club om mee te werken en ook heel leuk dat we alle foto's digitaal hebben gekregen. Al met al een zeer positieve ervaring.
Denise BurggraafDenise Burggraaf
10:26 19 Jan 24
Top en goede assistentie!
Geert van LieshoutGeert van Lieshout
11:02 04 May 23
Leuk feestje gehad en de photobooth werd veelvuldig gebruikt! Hierdoor was de rol papier tegen het einde van de avond op. Met een belletje had Jesse uitgelegd hoe we die konden vervangen (dit was 'ie even vergeten te vertellen bij de levering). Hierdoor hadden we een kwartiertje geen gebruik kunnen maken van de photobooth maar Jesse bood direct aan dit te compenseren op de factuur. Wat een service!
Shan TDShan TD
11:44 01 May 23
Super mooie photobooth en goede service! Het contact met Jesse was heel prettig. Hij dacht goed mee over de mogelijkheden. Op de dag van het feest had hij de photobooth snel opgezet en we konden er gelijk mee aan de slag. De props maakten het helemaal af.
js_loader

Plant 20 bomen

In samenwerking met Eden Projects planten we 20 bomen voor elke verhuurde photobooth. Dus ook die op jouw bedrijfsfeest. Zodra deze 20 bomen volwassen zijn zullen ze samen +/- 400kg C02 per jaar opnemen.

Icoon photobooth bomen planten

50,- korting

+ 1 uur extra foto's printen

Gebruik de code:
LENTE50